Francisc Vaștag îl sfătuiește pe Lucian Bute să se retragă

Fostul mare boxer Francisc Vaștag îl sfătuiește pe Lucian Bute să se retragă. ”Sincer, în locul lui m-aș retrage. El tot mai vrea să boxeze. Inima îi spune că mai poate, tot tânăr se simte, dar realitatea spune că e timpul retragerii. Are 37 de ani. Toți ne doream ca el să-și recâștige centura de campion mondial”, a declarat pentru libertatea.ro multiplul campion mondial și european la amatori din anii ’90.

Feri Vaștag, retras din activitate la 29 de ani, a continuat: ”Lucian are o viață sportivă desăvârșită, dar uzura este mai mare. Nu atât de mult la meciuri, cât la antrenamente. El a avut meciuri destul de ușoare, nu prea a boxat 12 reprize, dar sparring-urile cu adversari puternici sunt mult mai solicitante. Repet, eu aș încheia dacă aș fi în locul lui. A muncit destul și a strâns bani”.

Francisc Vaștag îl sfătuiește pe Lucian Bute să se retragă: ”Poate trag alții de el”

Bute, care va împlini 37 de ani pe 28 februarie, ar putea boxa din nou cu canadianul de origine haitiană Jean Pascal, dacă nu se va retrage din activitate. Bute a mai luptat cu Pascal, fiind învins la puncte în 2014, tot la categoria semigrea.

You May Also Like

Lasă un răspuns