Ghita a scapat definitiv de controlul judiciar

Sebastian Ghita a scapat, miercuri, de controlul judiciar impus in dosarul „Hidro”, in care este acuzat de sprijinirea unui grup infractional organizat.

Decizia este definitiva.

Astfel, magistratii Curtii de Apel Ploiesti au admis contestatia facuta de Sebastian Ghita si au decis ca acesta sa fie scos de sub controlul judiciar, masura luata de Tribunalul Prahova la sfarsitul lunii septembrie.

„Admite contestatia formulata de inculpatul Ghita Sebastian Aurelian impotriva incheierii nr. 401 din data de 26 septembrie 2017 pronuntata de judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Tribunalului Prahova, pe care o desfiinteaza in parte si in rejudecare: revoca masura controlului judiciar dispusa fata de inculpatul Ghita Sebastian Aurelian”, se arata in solutia data.

Magistratii Tribunalului Prahova au hotarat, in 26 septembrie, ca fostul deputat Sebastian Ghita, cercetat pentru sprijinirea unui grup infractional organizat in dosarul „Hidro”, nu trebuie arestat preventiv si au decis sa il plaseze sub control judiciar.

Cererea de arestare preventiva pentru Sebastian Ghita a fost depusa la sfarsitul lunii aprilie, in dosarul in care este cercetat si Iulian Hertanu, cumnatul lui Victor Ponta.

You May Also Like

Lasă un răspuns