Google si Facebook, vor fi la București săptămâna viitoare pentru prezentări

În zilele de 15 și 16 iunie, săptămâna viitoare: specialiștii de la Facebook și Google revin laiCEE.fest, festivalul care a anunțat din nou o agendă extrem de intensă si interesanta.

Este o ocazie rară de a afla direct de la sursă informații importante, mai ales că marii rivali ai lumii Internetului – Google si Facebook adună, împreună, peste 50, chiar 60% din totalul banilor disponibili pentru publicitate online, în majoritatea piețelor din regiune – nu apar pe aceeasi scenă decât în cazuri excepționale. iCEE.fest este o astfel de excepție.

Organizatorii au anunțat ieri că vânzarea biletelor online se va încheia cel târziu luni/

 

Focus on: Google

În prima zi de iCEE.fest, Focus Stage 2 va aparține specialiștilor de la Google.

Fie că vorbim despre eCommerce, Digital Marketing sau Content Strategy, sesiunea profesioniștilor de la Google vă va aduce cu un pas mai aproape de realizarea obiectivelor business-urilor voastre.

 

Focus on: Facebook

Ocaziile în care atât de mulți specialiști de la Facebook se regăsesc în aceeași sală sunt extrem de rare în România, astfel încât această ocazie nu trebuie nicidecum ratată.

Digitalul respiră prin Facebook în ultimii ani și cu siguranță o va face și în perioada următoare așa că sesiunea de pe Focus Stage 2 e un „must” dacă vrei să știi cum stau lucurile atunci când vine vorba despre Performance Marketing si alte trucuri pentru a folosi mai bine Facebook.

 

Nu este singura sesiune unde specialiștii Google & Facebook vor vorbi în cadrul iCEEfest.

 

Ela Moraru (Country Business Development Manager @ Google) și Igor Skokan vor fi pe Upgrade Stage (15 iunie) pentru a puncta tendințele majore ale industriei digitale de azi, alături de alți speakeri veniți de la companii ale căror valoare e recunoscută la nivel mondial: The New York Times, AOL, Yahoo!, XAXIS, Shazam, TripAdvisor si mulți alții.

Lista completă a speakerilor este aici.

Unul dintre cele mai importante festivaluri de digital tech și Internet din regiune, iCEE.fest a publicat Agenda pentru ediția 2017.

 

Pe lângă Giganții Internetului și temelor deja consacrate – precum Realitatea Virtuală & Augmentată, AdTech, eCommerce, Startups sau e-Health – s-au alăturat anul acesta Smart Homes și Fintech.

You May Also Like

Lasă un răspuns