Grindeanu ar putea sta în vila lui Băsescu

Guvernul a decis, în ședința de joi, ca o vilă aflată în administrarea Regiei Autonome Administrația Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) să fie transformată în reședință oficială. Imobilul este adiacent Pieței Spaniei din centrul Capitalei și i-a fost oferit și fostului președinte Traian Băsescu drept reședință, dar ar putea fi atribuit acum prim-ministrului Sorin Grindeanu. Imobilul care va fi transformat în reședință oficială se află pe strada Dimitrie Orbescu, are curte, garaj și o suprafață utilă de peste 400 metri pătrați. Este vorba de o vilă cu parter și etaj, care are o cameră de zi și living la parter, iar la etaj încă o cameră de zi și două dormitoare. Vila i-a fost oferită la terminarea mandatului și lui Traian Băsescu, dar acesta a optat pentru altă locuință.

Surse guvernamentale au declarat pentru Profit.ro că imobilul respectiv ar putea fi atribuit acum premierului Grindeanu, care nu deține o locuință proprie în București și are, oricum, dreptul prin lege la o astfel de reședință. În cazul în care Sorin Grindeanu va opta pentru vila respectivă, RA-APPS va trebui să se ocupe de dotarea și întreținerea imobilului.

Înțeleg că a început să joace golf în ultima perioadă. Îi transmit lui Victor Ponta că-l provoc oricând la o partidă de golf, dându-i chiar și avantaj, pentru că-l bat la orice oră din zi și din noapte, chiar și după un talk show de 4-5 ore”, ne-a precizat Rareș Bogdan.

You May Also Like

Lasă un răspuns