Halep: „Sper să mai am şansa să ajung aici şi să câştig… Este visul meu”

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a declarat, sâmbătă, că este tristă pentru că nu a reuşit să câştige finala de la Roland Garros, dar speră să mai aibă şansa de a ajunge în ultimul act şi de a se impune, deoarece acesta este visul său.

„Mulţumesc publicului, a fost minunat să joc aici, sunt tristă că nu am reuşit să câştig, dar mi-a plăcut aici şi vă mulţumesc că aţi venit şi m-aţi susţinut. O felicit pe Jelena, fii fericită, bucură-te, eşti ca un copil. Mulţumesc lui Darren, Teo, familiei, e o zi dură că nu am reuşit câştiga, dar trebuie să muncim şi să credem. Poate nu am fost gata să câştig aici, dar sper să mai am şansa să ajung aici şi să câştig… Este visul meu”, a declarat Halep la festivitatea de premiere, citată de de News.ro.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 3, a ratat câştigarea turneului de la Roland Garros, după ce a pierdut, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 4-6, 3-6, a doua finală disputată în carieră, cu Jelena Ostapenko. Leona, numărul 47 WTA, câştigat primul ei trofeu ca profesionistă, la câteva zile după ce a împlinit 20 de ani.

You May Also Like

Lasă un răspuns