În satul natal al șefului PSD apare noul FC Olt Scornicești!

Echipa de fotbal din satul natal al lui Liviu Dragnea e noul FC Olt Scorniceşti: transferă fotbalişti de Liga 1 şi da salarii mai mari decât în prima divizie.

„Liviu Dragnea ridică noul Scornicești! Echipa din satul în care s-a născut șeful PSD a promovat în Liga a 3-a, transferă fotbaliști de Liga 1 și dă salarii mai mari ca în primul eșalon. Trupa va avea buget de 4 miliarde de lei vechi în tur și oferă salarii mai mari decât unele echipe de Liga 1”, scrie Gazeta Sporturilor într-o investigaţie publicată marţi.

Satul Saelele din Teleorman este localitatea natală a lui Liviu Dragnea. Echipa Voința Saelele a promovat în Liga a 3-a. Este deţinută în acte de şoferul lui Dragnea, Madalin Ioniţă, iar bugetul de 100.000 de euro ar fi asigurat de Valentin Dragnea, fiul preşedintelui PSD, potrivit GSP.ro.

Investiţiile în echipa din Saelele nu se opresc aici. Potrivit managerului echipei, fostul stelist Valentin Badea, echipa se va muta de anul viitor la Turnu Măgurele, unde guvernul României înveşte încă de anul trecut, prin Ministerul Dezvoltării, peste 16 milioane de lei într-un nou stadion.

Echipa din satul cu 2.300 de locuitori este acum în cantonament la Bușteni, unde s-a cazat la Alexandros, hotelul unui alt membru PSD, Emanoil Savin. Savin este finul lui Liviu Dragnea, care i-a nășit nunta de argint, mai scrie Gazeta Sporturilor.

You May Also Like

Lasă un răspuns