Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, excluși din PSD

Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, pentru excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, aceștia anunțând că vor contesta decizia.

Adrian Țuțuianu a declarat că aceasta este o greșeală majoră, în timp ce Neacșu a spus că nu au primit nicio explicație. Comitetul Executiv al PSD a votat, luni, cu 53 de voturi ”pentru” și nouă ”împotrivă” excluderea din partid a lui Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu, potrivit News.ro.

Marian Neacșu a spus că este vorba despre o execuție publică. ”Bineînțele că vom face contestație pentru că este o execuție publică fără nciun sens, nu ni s-au adus niciun fel de acuzații, afirmații fără niciun fel de temei. Am devenit, pe nepusă masă, și trădătorii partidului, și oameni care negociau pe ascuns cu altcineva. E interesant cum am ajuns să trec dintr-o extremă în alta”, a declarat Marian Necșu.

La rândul său, Adrian Țuțuianu a spus că este ”un moment dificil”, dar pe care-l anticipa. ”Este un moment dificil pe care-l anticipam. Cred că este o greșeală majoră și cred că decizia de astăzi nu face altceva decât să arate că, în PSD, este sancționat delictul deopinie. Eu m-am exprimat în cadrul partidului cu ceea ce am avut de reproșat și conducerii partidului, și Guvernului. (…) Cred că PSD se îndreptă într-o direcție greșită și mai cred că un vot nu înseamnă că cei care au pierdut, cum suntem noi, nu au dreptate. Rămâne ca timpul să arate dacă noi am avut dreptate sau cei care au votat excluderea noastră”, a afirmat Țuțuianu, la finalul ședinței. Acesta a remarcat faptul că excluderea sa are loc la exact 20 de ani de la momentul intrării sale în PSD.

You May Also Like

Lasă un răspuns