Ioan Fleaca isi face concediul impreuna cu patronul de la Tiger pe bani publici

DANUT IOAN FLEACA, directorul DGASPC – Sector 1,  le-a facut celor de la S.C. TIGER PROTECTOR COMPANY SRL abonament la banii statului si la banii cetatenilor din sectorul 1 al Capitalei.

Chiar daca este angajat la stat cu salariu de bugetar Fleaca nu se poate plange de beneficiile pe care i le ofera de ani de zile postul de director in administratia publica, isi ia procent din contractele pe care le incheie cu Tiger si ca sa mearga bine treaba, sa mai incheie contracte si in anul ce urmeaza, cei de la Tiger ii platesc vacantele domnului director al DGAPC Sector 1 – Fleaca Ioan.

In fiecare an Danut Ioan Fleaca are vacantele  platite de Tiger Security si ca sa nu ii lipseasca nimic domnului director patronul de la Tiger Security il insoteste, personal,  pe directorul DGAPC Sector 1 in concediu.

Firma S.C. TIGER PROTECTOR COMPANY SRL, face parte din grupul de firme Tiger, admistrate de Sovar Constantin Bogdan  pe care il gasim inculpat in dosarul 7204/2004 ce are ca obiect falsuri in inscrisuri sub semnatura privata. Inculpatul SOVAR CONSTANTIN BOGDAN a fost condamnat in acest dosar la 1 an închisoare cu suspendare.

Si ca de obicei cel abilitat de lege sa ia masuri, respectiv primarul, se face ca nu vede si inchide ochii la toate magariile pe care le face Fleaca, iar asta nu poate insemna decat ca ori domnului primar ii este frica de Fleaca, ori si mai probabil, are cota parte la incasarile lui Fleaca si nu are niciun interes sa ia masuri!

You May Also Like

Lasă un răspuns