Iohannis a fost dezinformat și șantajat

 

Nominalizarea PSD pentru funcţia de premier, Viorica Dăncilă, a fost acceptată de preşedintele României, Klaus Iohannis, dar această decizie pare să fi fost luată la Cotroceni sub imperiul unui scenariu ameninţător şi fals, susține Băsescu pe facebook.

Fostul președinte susține că Iohannis a fost dezinformat și șantajat cu suspendarea dar nu menționează implicarea, în favoarea lui Dragnea, pe care a avut-o și el în negocieri.

„Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu! De trei zile, un cor întreg de artişti ai dezinformării remarcă “înţelepciunea” lui Iohannis în evidentul noncombat de la numirea doamnei Viorica Vasilica Dăncilă.

Argumentul suprem este invocarea art. 103 din Constituţie, fals interpretat de artiştii dezinformării şi şantajul mincinos al suspendării.

În realitate, Preşedintele României avea marjă constituţională suficientă pentru a respinge nominalizarea făcută de Daddy. Poate coriştii reuşesc să explice public, cât este de constituţional ca preşedintele să dea conştient Guvernul României pe mâna condamnatului Dragnea.

Eu cred că acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea căruia Preşedintele României trebuia să uzeze la maxim de prerogativele sale constituţionale. Vom vedea, dar atunci va fi prea târziu!

PS – Oare cine l-o fi păcălit pe Iohannis cu povestea că la ora 18.00 Daddy urma să anunţe suspendarea?”, a scris Traian Băsescu pe contul său de Facebook.

Răspuns:  în general, cine intreabă!

You May Also Like

Lasă un răspuns