Iubita lui Dragnea e mai tânără decât soția fiului

 

 

Ștefan Valentin Dragnea s-a însurat cu aleasa inimii lui, Gina Alexandra Tătulescu, fiică de preot. Primele emoții pentru tinerii căsătoriți au avut loc la sediul Primăriei, acolo unde s-a săvârșit cununia civilă.

Nora lui Liviu Dragnea, Gina Alexandra Tătulescu, are 28 de ani și este fostă participantă la concursul Miss Universe România. Evenimentul a avut loc în 2009, dar nu a câştigat. Frumoasa brunetă și Ștefan Dragnea se căsătoresc astăzi, după o poveste de iubire de peste cinci ani.

Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Alexandra Tănase. are 25 de ani.

Primele imagini de la nunta lui Valentin Dragnea au fost realizate în sediul Primăriei. Irina Tănase a apărut de brațul liderului PSD, alegând pentru marele eveniment o rochie de culoarea bleumarin, asimetrică, și o pereche de sandale de culoare neagră cu toc cui.

Liviu Dragnea a fost în centrul atenție pentru alegerea vestimentară făcută, liderul PSD purtând un sacou vișiniu și o cravată de aceeași culoare.

În fotografiile de la cununia civilă a lui Valentin Dragnea, fosta soţie a lui Liviu Dragnea,  Bombonica Prodana, nu apare niciun cadru.

Lângă cuplul Irina și Liviu Dragnea la cununia civila a fost prezentă și fiica liderului PSD, Alexandra Dragnea.

Nunta fiului lui Dragnea este considerată „nunta anului’ în politică are loc la Palatul Snagov, o locație aleasă des de demnitari pentru astfel de ocazii. Sute de politicieni sunt invitați la petrecere, acesta fiind evenimentul politico-monden al anului. Ceremonia religioasă era anunțată la Biserica Elefterie din București, însă familia Dragnea s-ar fi răzgândit în ultimul moment și a mutat ceremonia la capela Palatului Snagov, acolo unde are loc și petrecerea.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns