Kevin Spacey este un pradator sexual

Fiul lui Richard Dreyfuss, Harry Dreyfuss, sustine ca actorul Kevin Spacey, i-a atins organul genital in prezenta tatalui sau, informeaza hollywoodreporter.com.

Harry Dreyfuss a scris pentru Buzzfeed News ca incidentul a avut loc in 2008, cand Spacey regiza spectacolul „Complicit”, din distributia caruia facea parte tatal sau, la teatrul Old Vic din Londra. Harry Dreyfuss avea 18 ani la acea vreme.

„S-a intamplat intr-o seara cand eram toti trei in apartamentul lui Kevin, pentru ca tatal meu sa isi repete replicile. Tatal meu nu a observat, iar eu nu i-am spus despre acest incident, timp de multi ani. In schimb, in urmatorii noua ani am povestit incidentul la petreceri, pentru distractie”, a scris Harry Dreyfuss.

„Kevin Spacey este un pradator sexual. Totusi, nu m-am gandit niciodata ca a vorbi serios despre acest lucru este o optiune”, a adaugat el.

Dreyfuss a mai scris ca la acea vreme, cand era un adolescent timid, il admira pe Spacey si a interpretat gresit, drept prietenoase, o parte din avansurile sale.

Harry Dreyfuss a precizat ca a devenit suspicios in legatura cu comportamentul lui Spacey atunci cand acesta s-a asezat langa el si i-a pus mana pe un picior, in timp ce parcurgeau scenariul, impreuna cu Richard Dreyfuss.

„A durat atat pentru ca nu mi-am imaginat ca el ar putea fi interesat de mine. Era un adult, un erou pentru mine, seful tatalui meu – niciuna dintre aceste categorii nu se afla pe radarul meu in legatura cu interactiunile cu tenta sexuala. In plus, m-am gandit: <>. Insa, mana lui a ramas acolo”, a spus actorul.

Harry Dreyfuss a incercat de cateva ori sa isi schimbe locul si sa se indeparteze de Spacey, dar actorul din „House of Cards” l-a urmat.

„Nu puteam procesa ceea ce se intampla: Tatal meu si eu pretindeam sa fim iubiti intr-un spectacol de teatru, in timp ce Kevin Spacey incerca sa ma seduca, iar in viata reala eram un virgin heterosexual care voia doar sa devina un actor celebru. Nu am vrut sa ii spun atunci tatalui meu si sa generez un conflict intre ei doi. Si nu voiam ca spectacolul sa fie pus in pericol”, a mai scris Harry Dreyfuss.

Dreyfuss a adaugat ca a incercat sa isi spuna ca Spacey nu face nimic gresit, pana cand producatorul i-a atins organul genital.

„In 20 de secunde, centimetru cu centimetru, Kevin si-a mutat mana de pe coapsa mea catre organul genital. Am ramas blocat”, a povestit Harry Dreyfuss, adaugand ca nu i-a dat niciodata vreun semn ca ar fi de acord cu comportamentul lui.

Dreyfuss si-a incheiat articolul scriind ca s-a simtit obligat sa isi spuna povestea, in contextul declaratiilor numeroaselor persoane care condamna abuzul de putere al unor barbati puternici de la Hollywood.

„Acum dupa ce am avut la dispozitie noua ani ca sa procesez totul, imi este clar cat de gresit a fost comportamentul lui Kevin. Ceea ce ma dezgusta in legatura cu el este cat de sigur de sine s-a simtit. Stia ca ma poate atinge intr-o incapere in care se afla si tatal meu, fara ca eu sa spun ceva. Stia ca nu as fi avut curajul. Si nu l-am avut”, a incheiat Harry Dreyfuss.

Harry Dreyfuss a facut dezvaluirea la o zi dupa ce au fost lansate trei noi acuzatii la adresa lui Kevin Spacey, care a anuntat ca vrea sa urmeze un tratament.

Compania care il reprezenta pe Kevin Spacey, CAA, a incetat colaborarea cu el.

Netflix a anuntat, vineri, ca inceteaza colaborarea cu Kevin Spacey, in urma acuzatiilor de hartuire si agresiune sexuala lansate impotriva lui. Actorul a fost suspendat din serialul „House of Cards”, potrivit companiei producatoare a show-ului, Media Rights Capital.

Netflix a decis, de asemenea, sa anuleze lansarea filmului „Gore”, produs de Spacey si in care actorul urma sa interpreteze rolul principal. Filmul se afla in postproductie.

You May Also Like

One thought on “Kevin Spacey este un pradator sexual

  1. Avem o eficienta incredibila! Obtii rapid progrese! Castigi bani cu cel mai socant subiect de film!
    Nu ai nimic de pierdut! Cine va fi urmatorul superstar? Urmezi o cariera de viitor, bani si siguranta!
    Vrei sa castigi bani cu un subiect unic de film? Proiect B: profitabil si pentru tine! O echipa serioasa te asteapta!
    Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo .com

Lasă un răspuns