Lia Olguţa Vasilescu. „Calin Popescu Tariceanu ACHITAT! Cine plătește pentru toată perioada in care a fost demonizat, decredibilizat, tarat prin procese?

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a fost achitat, marţi, de judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în dosarul în care este acuzat mărturie mincinoasă. Decizia nu este definitivă.

Prima reacţie de la vârful PSD vine de la ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu. „Calin Popescu Tariceanu ACHITAT! Cine plătește pentru toată perioada in care a fost demonizat, decredibilizat, tarat prin procese? Deocamdată, nimeni!„, scrie aceasta pe Facebook.

Călin Popescu Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016 pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului. Conform DNA, în cadrul actelor de cercetare privind retrocedarea nelegală a unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, Tăriceanu a făcut, sub jurământ, la data de 15 aprilie 2016, declaraţii necorespunzătoare adevărului cu privire la aspecte esenţiale ale cauzei asupra cărora a fost întrebat şi nu a spus tot ce ştie în legătură cu împrejurări esenţiale, urmărind prin aceasta împiedicarea/îngreunarea tragerii la răspundere penală a inculpaţilor cercetaţi în dosarul trimis în judecată.

You May Also Like

Lasă un răspuns