Liderii PNL se reunesc în prima ședință din acest an!

Liberalii vor avea, astazi, prima şedinţă din acest an în care vor face o analiză a modului în care a guvernat coaliţia PSD- ALDE.

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionel Dancă, spunea că se va discuta şi despre agenda parlamentară, în condiţiile în care după 20 ianuarie se vor relua dezbaterile în Comisia Specială pe modificarea legislaţiei penale.

„Vom trece în revistă toate promisiunile coaliţiei PSD- ALDE făcute şi neonorate în anul 2017. Pensiile nu mai sunt majorate şi sunt sectoare unde scad salariile cu până la 20 % şi vom veni cu iniţiative legislative tot în zona economică, vom discuta despre agenda care se pregăteşte în parlament, din 20 ianuarie se reiau discuţiile pe Codul Penal şi Codul de Procedură Penală.”, a declarat Ionel Dancă.

You May Also Like

One thought on “Liderii PNL se reunesc în prima ședință din acest an!

  1. Oferta speciala lucru acasa: din prima luna 1500 RON (1500 lei noi sau 15 milioane lei vechi) lunar rapid castig potential, plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Contract. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email´.pacurarumarioara1964@gmail.com

Lasă un răspuns