Liviu Dragnea, Carmen Dan, Dorin Sandu Voicu, Adrian-Ionuţ Gâdea, Florin Dumitrescu, Nelu Ionel Oprea toți din Teleorman, toți s-au ajuns!

Rezerva de cadre a PSD-ului are resurse de o valoare intelectuală nebănuită.
Liviu Dragnea a lucrat ca inginer auto, șef atelier mecanic la IUGTC Craiova, acum are GUVERNUL LUI.

Carmen Dan este o fostă secretară de școală generală în Videle, acum este Ministru de Interne în Guvernul Marionetă a lui Dragnea.

Dorin-Sandu Voicu a fost, timp de 20 de ani, şeful structurii teritoriale a Administraţiei din judeţul Teleorman, acum președinte cu rang de secretar de stat la ANRSPS. Un colonel de armată garantat şi susţinut de Dragnea, fost director general la Administratiei Nationale „Apele Romane” (ANAR), pus acolo pentru a rezolva contractul de inchiriere a unor terenuri de catre firma Tel Drum de la ANAR aflate pe Insula Belina situata Dunarea in apropierea localitatii Seaca- Teleorman.

Deputatul Adrian-Ionuţ Gâdea, fostul preşedinte al CJ Teleorman, este acum secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale. Conform informațiilor din presa centrală, „numele lui Adrian Gâdea, protejatul lui Dragnea, apărea într-o cercetare penală a poliţiştilor din Alexandria, care viza modul în care au fost sponsorizate campaniile electorale PSD la Teleroman. În anul 2008, Gâdea a donat către PSD, pe persoană fizică, 75.000 de lei (adică undeva la 17.000 de euro). Problema este că în anul în care Adrian Gâdea a făcut această sponsorizare el şi-a declarat venituri totale de 200 de milioane de lei vechi (bani menţionati în declaraţia sa de avere de consilier judeţean). Gâdea a mai declarat un credit luat de la CEC în valoare de 12.000 de euro. Nici dacă ar fi adunat creditul plus toate veniturile sale oficiale din salarii nu i-ar fi ajuns banii să sponsorizeze partidul cu 17 mii de euro.” (Sursă)

Florinel Dumitrescu fost paznic al Primăriei Alexandria, acum numit Prefect de Teleorman.

Actualul prefect de Teleorman a fost pus pe liste la mișto, pe vremea partidului lui Dan Diaconescu, PP-DD, și ajuns senator, după redistribuire, fapt care l-a șocat teribil chiar și pe el. Așa scrie presa locală.

De altfel, prietenii lui râdeau la acea vreme de el, căci săracul Florinel n-a crezut multă vreme că e senator. Apoi, când se mai întorcea prin județ, povestea cât îi place Parlamentul, acea clădire mare, cu multe încăperi, în care se tot rătăcește, relatează site-ul telormănean liberinteleorman.ro.

De ieri, județul Teleorman, are ca subprefect un fost ospătar, informează EVZ.Subprefectul de Teleorman, Nelu Ionel Oprea, se poate considera un om norocos. Premierul Sorin Grindeanu i-a făcut cel mai frumos cadou de ziua lui. Fix când a împlinit 45 de ani a fost numit în funcția de subprefect. Noul oficial al Executivului în teritoriu ne-a mărturisit că, în urmă cu 13 ani, tot de ziua lui, el a intrat în posesia diplomei de la Facultatea de Drept a Universității Ecologice. Despre Nelu Ionel Oprea, originar din comuna Ciolănești, gurile rele din județul păstorit de Liviu Dragnea, au spus că a fost ospătar, înainte de a își începe cariera fulminantă care l-a propulsat în fruntea administrației locale.
Mai exact, el a lucrat la „Bar Paradis” și la Restaurantul Interagro, din Zimnicea, care aparțin miliardarului Ioan Nicolae. Acolo, scrie presa locală, îi turna în pahar lui Niculae. L-am întrebat pe Nelu Oprea dacă a fost ospătar deoarece, în CV-ul public, se află doar activitatea sa de după anul 2004. „ Da! Adică am fost lucrător comercial. Dar nu îl cunoșteam personal pe domnul Ioan Nicolae. Sunt și răutăți scrise despre mine”, ne-a răspuns oficialul de la Teleorman.

You May Also Like

Lasă un răspuns