Liviu Dragnea explică nervos, unui ziarist, de ce e îndreptățit să fie președintele Camerei

Liviu Dragnea a explicat, sâmbătă, de ce condamnarea penală pe care a primit-o în dosarul referendumului din 2012 nu este incompatibilă cu funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

Chestionat de jurnalişti la Zalău, liderul PSD a spus că votul popular este suveran.

Este normal ca un condamnat penal să ocupe funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor într-o ţară europeană, care este în UE de 10 ani? a fost întrebat Liviu Dragnea.

Atins la punctul nevralgic, Dragnea a uitat sa mai folosească pronumele de politete: „Mă așteptam că o să apăreți cu asta. Știi care e răspunsul la întrebarea ta? Și vi-l dau tuturor…”, a spus Liviu Dragnea.

Nu e doar a mea…”, a ținut să precizeze jurnalistul, remarcă ce pare să-l fi iritat ușor pe liderul PSD:

Pot să răspund sau asta era temă?”, a replicat Liviu Dragnea, apoi a continuat: „Asta o hotărăsc oamenii. Din moment ce oamenii m-au votat, înseamnă că pot să ocup această funcție, este foarte simplu”.

Jurnalistul a insistat: „Este demn?”

Iar răspunsul lui Liviu Dragnea a fost categoric: „Nu există nimeni în lumea asta care să își permită să se autointituleze autoritate morală peste votul pe care îl dau oamenii, așa cum îl dau, este foarte simplu, ăsta este răspunsul la întrebare. Mulțumesc, ți-ai atins obiectivul”, a încheiat el adresându-se jurnalistului.,

You May Also Like

Lasă un răspuns