Liviu Dragnea: Îl asigur și direct și public pe președintele Iohannis că nu se întâmplă nimic în țară cât timp este în SUA

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, aflat la București, i-a transmis vineri șefului statului, Klaus Iohannis, aflat la Washington, „că nu se întâmplă nimic în țară” cât timp se află în vizită în SUA.

„În primul rând, îi transmit succes în SUA președintelui Iohannis, pentru că este important ca președintele României să aibă o vizită de succes în America, este important pentru țară. Dincolo de divergențele trecute dintre noi doi, dincolo de faptul că suntem adversari politici, România este țara noastră comună și este important să aibă o vizită de succes. De asemenea, îl asigur și direct și public că nu se întâmplă nimic în țară atât timp cât este în SUA”, a declarat Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îi va transmite președintelui ceva despre evaluarea miniștrilor.

Dragnea a evitat să spună dacă îl așteaptă pe Iohannis la Parlament, după vizita oficială în SUA.

„Nu știu dacă este nevoie să vină în Parlament președintele după această vizită, dar cred că va face publice concluziile discuțiilor și, eventual, o întâlnire cu liderii politici din țară, dacă acolo s-a stabilit ceva important. Dacă președintele își va lua niște angajamente, e bine să știm și noi, pentru că noi va trebui să le punem în practică”, a menționat Dragnea.

You May Also Like

Lasă un răspuns