Liviu Dragnea: Nu mă simt vânat, chiar sunt!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, răspunde campaniilor de presă din ultima vreme care l-au avut ca subiect. Și susține, la Antena 3, în emisiunea Sinteza Zilei, că este vânat, pe bani mulți.

„Nu e o situaţie foarte confortabilă. M-a întrebat cineva dacă mă simt vânat. Nu mă simt vânat, chiar sunt. În situaţia în care o structură de presă, alte instituţii de presă au o singură temă, în fiecare zi trebuia să apară ceva (…) scoteau tot felul de ciorbe reîncălzite, aşa-zise anchete explozive care, de fapt, nu au niciun fel de substanţă, înseamnă bani foarte mulţi să se întreţină o asemenea campanie, având un obiectiv foarte clar şi anume PSD. Eu sunt o piedică în calea micşorării PSD, care nu este un obiectiv doar de acum. Că sunt forţe externe, că sunt forţe interne, că sunt instituţii din România, instituţii din altă parte, oameni grei din afara ţării, nu ştiu”, a declarat Dragnea.

Președintele PSD susține că programul de guvernare al social-democraților deranjează.

„Dar, din moment ce acest program de guvernare deranjează şi deranjează foarte serios anumite afaceri din România şi deranjează viitorul unora, sigur că generează astfel de atacuri. Am fost acuzat şi înjurat că vreau să fac ceva la multinaţionale. Doamne fereşte! Chiar nu. Eu doar pun nişte întrebări”, a adăigat Dragnea.

You May Also Like

Lasă un răspuns