Liviu Dragnea strică vacanța parlamentarilor

Liviu Dragnea strică vacanța parlamentarilor. Președintele Camerei Deputaților a trimis un SMS membrilor Camerei Deputaților prin care îi informează că în data de 2 august, la ora 15:00, va avea loc o ședință extraordinară.

Cătălin Drulă, deputat USR este cel care a făcut public mesajul primit de la Liviu Dragnea, la care a adăugat și o observație personală.

„Not my most favourite person in the world de la care să primesc SMS sîmbătă dimineață:

Stimati colegi va informez ca intentionez convocarea unei ses extraordinare a CDep in data de 2.08.2017 ora 15.00 pt perioada 2-4.08.17.Presedinte Liviu Dragnea, ” se arată în mesajul postat de Drulă.

Deputatul a comentat la Antena 3 primirea acestui mesaj.

”Nu e o comunicare oficială, e o intenție transmisă prin SMS la acea oră matinală. Ne-am obișnuit cu PSD la orice fel de manevră surpriză. E modus operandi. Dar suntem precauți și îngrijorați”, a declarat Cătălin Drulă.

Solicitarea lui Liviu Dragnea vine în contextul în care premierul Mihai Tudose a anunțat, în urmă cu câteva zile, că a cerut o sesiune extraordinară în Parlament pentru a rezolva problema ELCEN, arătând că regia trebuie să treacă în subordinea Primăriei Capitalei.

You May Also Like

Lasă un răspuns