M.I.S.A. e cu noi. Omul lui Bivolaru își dă cu părerea despre interesele românilor

Omul lui Bivolaru,  Dacian Cioloș, vorbește urinoterapia din el, despre scandalul momentului din interiorul PSD.

„Guvernul are datoria să guverneze în interesul societății. Cum spunea deunăzi și premierul Tudose, chiar dacă mandatul politic vine de la o majoritate politică, Guvernul e al României.

Și, totuși, pentru a câta oară într-un an de guvernare PSD-ALDE, avem parte de dispute publice între membri ai guvernului, care ar trebui să lucreze ca o echipă în interesul României?! Unde sunt liniștea și normalitatea promise?”

Probabil cand se referă la normalitate se gîndește la practicile MISA pe care le-a învățat de la Bivolaru. (urinoterapia fiind una dintre cele mai cunoscute practici ale acestora)

Acestă gâlceavă politică la scară națională, care e departe de a fi o confruntare politică de idei în interesul bunei guvernări, costă România enorm și ne costă pe fiecare dintre noi.

Doamnelor și domnilor guvernanți, bunăstarea românilor nu se creează din condei și nici la televizor, ci stă în deciziile, acțiunile și credibilitatea dumneavoastră în fruntea țării.

Cu fiecare astfel de dispută între cei a căror principală preocupare ar trebui să fie guvernarea, se întărește un singur lucru: neîncredere oamenilor în politicieni, o neîncredere care macină temelia democrației, un lucru mai grav decât orice guvernare vremelnică.”, scrie Cioloș, pe Facebook.

Dar pe de altă parte stai să te gândești cum poti să ai încredere în  păreriile unui om ale cărui principii yoghine sunt nuditatea, sexul pe morminte și urinoterapia.

You May Also Like

One thought on “M.I.S.A. e cu noi. Omul lui Bivolaru își dă cu părerea despre interesele românilor

  1. Acest articol încalcă regulile cele mai elementare ale jurnalismului, oricine poate constata asta, și vă descalifică ca jurnaliști. Ați redat o declarație a fostului prim-ministru și ați adăugat comentariile voastre pline de aberații și speculații, neavând nici o baza reală, neaducând nici o dovadă și mai ales neavând nici o legatură cu declaratia fostului prim-ministru. Acesta e un articol ”ieftin” scris cu intenția vadită de a perpetua scandalul în jurul Scolii de Yoga MISA și de a-l ataca gratuit Dacian Ciolos. Cam penibil…

Lasă un răspuns