Macron primit de Trump cu 21 de salve de tun

Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, însoţit de Prima Doamnă Melania Trump, i-a primit marţi la Casa Albă cu 21 de salve de tun pe omologul său francez, Emmanuel Macron, şi soţia sa, Brigitte. Cei patru urmează să ia parte în seara zilei de marţi la primul dineu de stat găzduit de Trump de la instalarea sa la preşedinţia SUA. Totuşi, vizita de stat a preşedintelui francez, ajuns luni la Washington, riscă să expună diferenţele dintre cele două puteri în ce priveşte Iranul, comerţul şi Siria, notează Reuters.

Primindu-l pe înaltul oaspete de la Paris, Trump a mulţumit marţi Franţei pentru că s-a alăturat Statelor Unite şi Marii Britanii în recentele raiduri din Siria decise ca răspuns la atacul chimic de la Douma atribuit regimului preşedintelui Bashar Al-Assad.

You May Also Like

One thought on “Macron primit de Trump cu 21 de salve de tun

  1. Sistem genial! Hollywood are nevoie de o poveste senzationala! Vino si tu in echipa pentru Hollywood! Proiect B: siguranta si stabilitate! Numai daca vrei sa castigi bani! Sistemul care functioneaza pentru toti!
    Castigi bani cu un subiect de Hollywood! Incredibil! Hollywood va face un film bun! De ce sa pierzi o oportunitate extraordinara? Un sistem puternic!
    Detalii la adresa de email cu subiectul INFO : cita_ct69@yahoo.com

Lasă un răspuns