Mafie fără precedent în sectorul 4! Totul cu girul lui Băluță

De când fostul edil Cristian Popescu Piedone și-a dat demisia, teroarea s-a instalat în sediul din Bulevardul George Coșbuc. Persoane dubioase se plimbă prin administrația locală ca la ele acasă.

Daniel Băluţă (PSD), a preluat atribuţiile lui Piedone, în urma demisiei acestuia, în data de 11 noiembrie 2015. De atunci a început haosul. Majoritatea directorilor sau a celor care ocupau funcţii de decizie au fost înlăturaţi, iar în locul acestora au fost puşi oameni apropiaţi noului edil. Primul care a semnalat că în Primăria Sectorului 4 se întâmplă lucruri necurate, iar oamenii din cadrul instituţiei sunt terorizaţi, a fost un consilier local. Marian Petcu i-a trimis o scrisoare deschisă lui Liviu Dragnea, președintele PSD, prin care îl ruga să ia măsuri vizavi de comportamentul lui Băluță, care a transformat primăria într-un loc în care angajaţii vin la muncă de frică.

Fețe dubioase pe holurile primăriei 

 

Pe holurile instituţiei, fețe dubioase și cu ceafa lată se plimbă ca la ele acasă. Potrivit unor surse din rândul consilierilor, implicaţi în tot haosul care s-a creat în Primăria Sectorului 4 ar fi membrii Clanului Sportivilor, ajutați de consilierul local Puiu Florian, un cunoscut prin cercurile de interlopi, dar și de Dan Docan, coordonatorul piețelor, un fel de director peste toate tarabele, care nu poate fi trecut în acte cu această titulatură pentru că nu are studii superioare, deci nu poate ocupa o funcţie de conducere. Aceştia vor să pună monopol pe cele patru pieţe din sector: Sudului, Progresului, Covasna şi Apărătorii Patriei. Din toate afacerile necurate, cei care vor suferi vor fi tot bucureştenii care vor fi nevoiți să scoată din buzunar sume mai mari când pieţele vor fi controlate de interlopi.

 

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns