Marian Vanghelie: Am denunţat DNA

Fostul edil al sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, în faţa judecătorilor de la Tribunalul Bucureşti, că mai multe persoane au fost brutalizate de procurorii DNA pentru a-l denunţa şi că a reclamat aceste abuzuri la instituţiile europene, informează Mediafax.

„La finalul audierilor aş vrea să dau o declaraţie. O să vedeţi că sunt un om foarte logic. Sunt oameni chemaţi la DNA şi brutalizaţi ca să scrie despre mine. (…) Soţia mea are probleme din cauza a ceea ce i-au făcut. Au luat-o gravidă, au băgat-o suspectă. (…) Mă ţine patru luni în arest o instanţă incompetentă de la Curtea Supremă. Dacă nu fac politică, trebuie să fac un business. Mi-e ruşine să le spun partenerilor externi că nu pot să mă duc acolo. Domnul Coldea şi doamna Kovesi se vor duce unde le este locul”, a declarat Marian Vanghelie în faţa judecătorilor, în susţinerea cererii apărătorului său de revocare a măsurii controlului judiciar.

La finalul procesului, fostul edil a precizat că a reclamat la instituţiile europene abuzurile pe care consideră că le-a făcut Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA).

„Am denunţat DNA şi procurorul la toate instituţiile internaţionale abilitate. (…) Căutăm toate soluţiile să ne batem pe orice tip de ameninţare sau presiune. Nu mi-e frică. Vorba unui coleg: ne-au luat, ce pot să mai facă cu noi?”, a afirmat fostul primar.

You May Also Like

Lasă un răspuns