Ministerul Turismului este prezent la UNTOLD pentru promovarea ROMÂNIEI!

 

DISTRACȚIE DE ZILE MARI LA UNTOLD!

Ministerul Turismului, prezent în mijlocul turiștilor care participă la cel mai mare festival din sud-estul Europei, UNTOLD.

Ministerul Turismului a venit la UNTOLD cu un stand special amenajat pentru promovarea României ca destinație turistică și astfel toți vizitatorii pot afla informații despre principalele obiective din țara noastră. În plus, ca distracția să fie la cote maxime, amatorii de senzații tari pot escalada în condiții de maximă siguranță peretele de alpinism pus la dispoziție de cei de la Salvamont Vatra Dornei.

Aici, „Untolderii” își pot face gratuit tatuaje cu logo-ul României sau Lupul Dacic, simbolul de anul acesta al UNTOLD. De la standul Ministerul Turismului, vizitatorii pot pleca cu amintiri originale, poze instant pe suport de hârtie cu brandul turistic al României. Cei care vor să poarte tricolorul în păr trebuie să afle că la standul Ministerului Turismului se împletesc codițe cu fire în culorile drapelului României.

Ministerul Turismului și Untold sunt parteneri în promovarea brandului de țară. Ministrul Turismului, Bogdan Trif a numit, anul acesta, UNTOLD, ambasador al turismului românesc.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns