Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a decapitat șefii drumarilor

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a efectuat o vizită în județul Mehedinți pentru a inspecta situația infrastructurii rutiere din această zonă. În urma acestei vizite a constatat nereguli care există de mai mult timp pe sectoarele administrate de Secția de Drumuri Naționale Turnu Severin. În consecință, Directorul DRDP Craiova, Bogdan Bratu, a decis destituirea conducerii tehnice a acestei secții  (Directorul și Directorul Adjunct).

Principala abatere a constat în nerespectarea ordinului de începere a lucrărilor de întreținere curentă dat de DRDP Craiova. De asemenea s-au mai constatat deficiențe la marcajele căilor de rulare, a semnalizării rutiere și lipsa unor elemente privind siguranța circulației. În plus, parapeții viaductelor de pe Clisura Dunării nu erau vopsiți, iar lucrările de igienizare și toaletare a copacilor de pe marginea carosabilului nu erau efectuate.

Pentru o perioadă de 30 de zile a fost desemnată o conducere interimară care în cel mai scurt timp trebuie să ia măsuri pentru remediera situațiilor constatate cu ocazia vizitei ministrului transporturilor în județul Mehedinți.

You May Also Like

Lasă un răspuns