Ministrul turismului, Bogdan Trif, în sprijinul sibienilor din zonele afectate de inundaţii!

 

Bogdan Trif, Ministrul Turismului împreună cu prefectul şi subprefectul judeţului Sibiu au venit în sprijinul sibienilor afectaţi de inundaţii.

Ministrul Bogdan Trif și consilierii județeni au mers în judeţul Sibiu, în mai multe zone afectate de inundaţii.

Zeci de gospodării au fost inundate în aceste localităţi, dar autorităţile au reuşit să menţină situaţia sub control.

Nicio persoană nu şi-a pierdut viaţa în judeţul Sibiu în urma acestor inundaţii, iar pagubele materiale au fost reduse de intervenţia promptă a autorităţilor.

”Guvernul a fost preocupat din prima clipă de soarta acestor oameni. Zilele trecute au fost aici ministrul Apelor, Ioan Deneș, și secretarul de stat din MAI, Raed Arafat. De altfel, în toate zonele afectate din țară au fost colegii mei, membri ai guvernului, pentru a interveni cât mai rapid cu putință acolo unde a fost nevoie. Felicit autorităţile pentru modul în care au gestionat situaţia grea, în special pe doamna prefect a judeţului Sibiu, Adela Muntean. Mulțumesc, de asemenea, şi inspectorului-șef al ISU, Cosmin Balcu, şi tuturor lucrătorilor care au ajutat și au ferit populaţia din calea apelor. Ieri, am fost delegat de premierul României să merg în județul Harghita unde și acolo autoritățile au gestionat corect situația cauzată de fenomenele meteo extreme, dar nu puteam să nu vin și la Sibiu. Vreau să îi asigur pe sibieni că autoritățile își fac treaba, iar lucrătorii ISU sunt pregătiți să intervină în orice clipă, în caz de nevoie”, a declarat ministrul Bogdan Trif, Președintele PSD Sibiu.

De asemenea, ministrul a inspectat, împreună cu directorul Sistemului de Gospodărire a Apelor Sibiu, barajul Gura Râului, un obiectiv important pentru siguranța oamenilor din zonă, unde a constat că autoritățile au acționat prompt , iar situația este ținută sub control.
Echipajele ISU au intervenit imediat în sprijinul oamenilor, pentru a îndepărta efectele inundațiilor

 

You May Also Like

Lasă un răspuns