Mircea Basescu afla azi daca instanta il lasa sa plece acasa

Update:

Judecătorii Tribunalului Constanţa au rămas în pronunțare, după ce miercuri au judecat contestaţia DNA la decizia de liberare condiţionată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru de ani de închisoare pentru trafic de influenţă, dată de Judecătoria Medgidia în urmă cu o lună. Mircea Băsescu va afla decizia magistraților pe 29 martie.

 

Știrea inițială:

Tribunalul Constanta judeca miercuri contestatia formulata de catre procurorii anticoruptie la decizia data in prima instanta de Judecatria Medgidia, una favorabila solicitarii apararii legale a lui Mircea Basescu.

Concret, dupa ce judecatorii de la Medgidia s-au declarat de acord ca Mircea Basescu sa paraseasca penitenciarul, in speta sa fie eliberat conditionat, anchetatorii au inaintat o contestatie, la o zi de la decizia magistratilor, adica pe 17 februarie.

Ramane de vazut, asadar, ce vor decide judecatorii de la Tribunalul Constanta – decizia lor fiind una definitiva, avand in vedere ca si in toamna trecuta Mircea Basescu s-a aflat int-ro situatie similara,cand magistratii instantei amintite admitand apelul procurorilor, motiv pentru care fratele fostului presedinte a ramas in detentie.

Mircea Basescu executa o pedeapsa de 4 ani, dispusa de instanta pentru acuzatia de trafic de influenta.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns