Misterul jafului de 1,6 milioane de euro de la o bancă din Argeș

În octombrie 2013, Poliţia Argeş a primit 12 plângeri de la cetăţeni care reclamau că, din cutiile de valori pe care le aveau la sucursala Argeş a BCR, le-au dispărut mari sume de bani, valoarea totală a pagubei fiind estimată la aproximativ 1,6 milioane euro. Dosarul nu a fost finalizat nici acum. Mai mult, în dosar nu apare niciun suspect, scrie adevarul.ro.

Primul dintre păgubiţi, omul de afaceri Eugen Florea, a dat în judecată BCR Argeş, iar primul termen din proces a avut loc luna trecută la Tribunalul Argeş.

„Deocamdată mă judec separat cu cei de la BCR Argeş pe paguba mea, am deschis procesul la sfârşitul anului trecut. În afară de suma mare de bani ce mi-a fost furată, estimez valoarea bijuteriilor ce mi-au fost furate la aproximativ 20.000 de euro. Atunci când se vor decide şi ceilalţi păgubiţi din jaful cutiilor de valori, voi face o acţiune în instanţă şi împreună cu ei.  (…) Merg până la capăt, sunt banii mei munciţi. Sunt bani pe care nu mai pot să îi fac niciodată. E munca de-o viaţă a mea şi a familiei”, spune Eugen Florea, primul păgubit.

Eugen Florea este primul care a depus plângere la Poliţie, pe 25 octombrie 2013. Acestuia i-au dispărut 130.000 de dolari, 49.000 lei şi mai multe obiecte din aur, printre care şi un ceas Longines din aur masiv, moştenire de la tatăl domniei sale.

Citește continuarea pe adevarul.ro.

You May Also Like

Lasă un răspuns