MM Stoica a distrus Loft-ul si s-a luat la bataie cu bodyguarzii

Nu doar fotbaliștii au probleme cu viața extrasportivă, ci mai nou și oficialii de la cluburi românești. Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, a fost implicat „bătăi ca în luptele de stradă şi cu sticle aruncate”, susţine GSP.

Bătaia a avut loc în clubul Loft și ar fi pornit după ce iubitul fetei lui Mihai Stoica, Dan Petrache, s-ar fi luat la ceartă cu un alt bărbat de la o masă alăturată.

„Am ajuns în club după ora 1:00. MM Stoica era deja acolo. La masă mai erau fata lui, Teodora, dar şi iubitul ei, Dan Petrache. A fost şi Marius Ianuli, dar și alte personaje. La un moment dat a început un scandal monstru, pur și simplu s-au luat la bătaie. Nu știu exact de la ce s-au luat… Se băteau ca în luptele de stradă. Se băteau….”

Au venit bodyguarzii clubului, au încercat să-i oprească, dar nu au reușit și au sunat să vină ajutoare. Petrache a sărit să se bată cu unul, era ținut de cinci, șase oameni, s-a suit pe mese, a spart tot, nu s-a oprit. Au sărit MM și Teodora și se băteau cu unii de la masa de lângă. S-au bătut în jur de cinci minute”.

MM Stoica a început să arunce cu sticlele, a spart tot ce era pe masă! S-au împins în club, până au ieșit afară, au spart geamurile de la intrare cu sticlele! Totul era distrus pe masa lor, iar pe lângă ei erau doar sticle sparte și cioburi. Lumea a fugit, nu știa pe unde să iasă. Mache a ieșit pe ușa din spate când a început scandalul, a dispărut imediat. Era totul spart în jurul lor”

Apoi, s-au bătut în curte cu bodyguarzii de la LOFT. Erau beți, terminați, nu se țineau pe picioare! Petrache a căzut într-un șanț în parcarea de lângă, a căzut într-un gol acolo. MM urla în curte că „Vă omor pe toți!”. Arunca în parcare cu sticlele de băutură, toți prietenii lui încercau să-l calmeze. Avea capul umflat, era tumefiat la față, se învineţise… Au fost scene șocante!”, a povestit un martor pentru sursa citată.

Aceste incidente nu îi fac bine lui Mihai Stoica, deoarece oficialul de la FCSB este eliberat condiționat după ce a stat aproape 2 ani după gratii în „Dosarul Transferurilor”. Orice incident în care este găsit vinovat ar putea însemna încălcarea prevederilor privind eliberarea și ar putea să îl ducă după gratii pentru a își continua executarea pedepsei.

Mihai Stoica a mai fost trecut implicat într-un incident violent după ce a lovit un suporter al Stelei la un meci din 2005 cu CFR Cluj, nemulțumit fiind de injuriile pe care acesta i le adresa lui Nicolae Dică.

You May Also Like

Lasă un răspuns