NASUL SI FINUL

Luna mai a venit la toate institutiile publice cu bugete barosane. S-au facut consiile, s-au aprobat bugete si cel mai important s-a dat drumul la vana cu contracte pentru rude si prieteni apropiati. Mafia gulerelor albe din primarii a inceput sa isi ia cea mai mare bucata de “cascaval” din bugetele aprobate, pe care o vor impartii frateste cu primarii.

Afacerea Secolului in Primaria Sectorului 1!

Astazi vorbim despre ediul  celebru pentru vacantele pe meleaguri straine pe care si le-a luat in acest an, primarul sectorului 1 – Dan Tudorache. Si acum ca v-am prezentat finul trebuie sa facem si prezentarea nasului, un afacerist ce prefera sa stea in umbra finului.

Nasul a fost si este in continuare sponsorul pentru tot luxul pe care si-l permite finul, dar acum nu o mai face pe degeaba acum a intrat la recuperare de investitie. Si isi recupereaza toate investitiile din primaria sectorului  unde finul s-a trezit primar.

Nasul este omul care ii finanteaza excursiile si pentru asta a primit cele mai grase contracte din primarie.

In conformitatea cu Legea nr 544/2001 privind liberul acces la informatii de interes public, colegii de la juridic vor face cerere catre primarie, pentru a ne elibera toate contractele pe care le-a incheiat si semnat finul . Vom vedea daca se va respecta termenul de raspuns.

Urmeaza dezvaluiri detaliate ale contractelor incheiate de aceasta primarie, cu toti cei care sifoneaza banii publici cat si din celelate directii si administratii ce apartin primariei.

Nu ne vom oprii aici, vom continua seria dezvaluirilor si vom lua la rand toate primariile.

Speram ca aceste demersuri pe care le facem sa fi auzite si de institutile abilitate pentru a lua masurile legale ce se impun.

You May Also Like

Lasă un răspuns