Ne-am intors..

 
The show must go on….pentru politicenii cu patru clase primare care au invatat doar rusa in scoala generala inseamna ”show-ul merge mai departe”. Mica mafie din tara noastra ce a jefuit ani la rand populatia si pe care am demasacat-o prin articolele noastre, reale, trebuie sa inghita, din nou, in sec!
Este adevarat ca si-au batut joc de noi prin dosare facute la comanda dar, din nefericire pentru ei, nu au rezolvat nimic!

Ne-am intors..si asa cum am spus de fiecare data: ”Nimeni nu ne inchide gura!”


Nu cer să câştig simpatia completului de judecata. E incredibil să te trezeşti într-o poveste şi să nu ştii de unde să o apuci. Am stat cu tensiunea 23 şi nu ştiu cum poţi susţine o poveste fără ca probele să susţină ceea ce spui. Privind retrospectiv, cred că niciun ziarist local sau fle el national de scandal nu ar trebui să îşi mai facă profesia. Este adevarat ca sunt mai controversat in scris texte dar ca domni primari sa ma acuze de un santaj ce nu exista e prea mult… mi-au pus preţ. Securistii imi datoreaza viaţa şi onoarea mea terfelita. Nu am avere, nu am casă, familia mi se împuţinează pe zi ce trece. Să mă duci la puşcărie pentru ce, doar ca am scris adevarul despre o mica mafie locala asta nu pot să accept.
Asadar ”The show must go on…..”

You May Also Like

Lasă un răspuns