Noi proteste de amploare anuntate in Piata Victoriei. „Operatiunea tricolorul”

Noi proteste de amploare sunt anuntate pe Facebook, pentru acest weekend, in Piata Victoriei din Capitala.

Manifestantii – care cer demisia Guvernului – doresc „sa alerge pasnic” in jurul Pietei Victoriei, purtand drapeluri, si sa faca un tricolor uman in fata Palatului Victoria. Duminica, manifestantii vor „sa faca istorie”, prin numarul mare de participanti, transmite News.ro.

Sambata, in Piata Victoriei este programat un „maraton al democratiei”, la care, potrivit postarilor de pe pagina de Facebook a evenimentului, incepand cu ora 15.00 manifestantii ar urma sa alerge, purtand drapeluri, pe trotuarele din jurul Guvernului, pe bulevardul Aviatorilor si pe Kiseleff. Manifestantii vor sa incercuiasca de 21 de ori Piata Victoriei.

„Dupa 10 zile maraton de proteste trebuie sa le aratam ca nu renuntam la aceasta cursa a bunului-simt, a eliberarii si a unei Romanii mai bune. Speram ca la finalul maratonului sa putem aduce vestea victoriei, sa ne atingem scopul”, se arata pe pagina evenimentului.

Protestul va continua, apoi, in fata Guvernului.

Duminica, manifestantii vor „sa faca istorie”, prin numarul mare de participanti. Ei au pregatit „Operatiunea tricolorul”, propunandu-si ca la ora 21.00 sa formeze un tricolor uman in fata Guvernului cu ajutorul materialelor sau hartiilor de culoare rosie, galbena si albastra.

You May Also Like

Lasă un răspuns