Oamenii care aveau relații cu SRI: Dan Voiculescu, Cozmin Gusa, Rares Bogdan, Gigi Becali și Zoltan Teszari

 

Sebastian Ghiţă a prezentat, joi seara, o listă cu importanţi oameni de afaceri şi de media din România care aveau o relaţie specială cu Serviciul Roman de Informaţii. Printre aceştia se afla şi Dan Voiculescu.

Sebastian Ghiţă a declarat, chiar  la Antena 3, ca şi Dan Voiculescu era un apropiat al şefilor SRI, George Maior şi Florian Coldea, şi mergea frecvent la sediile Serviciului. În plus, conform lui Ghiţă, în aceleaşi locaţii, au mers şi merg Cozmin Guşa (Realitatea TV), Rareş Bogdan (Realitatea TV), Gigi Becali şi Zoltan Teszari (RCS & RDS).

”Domnul Voiculescu avea aceeaşi relaţie. Şi Cozmin Guşa şi Rareş Bogdan. Pe Gigi Becali l-am văzut de o sută de ori în sedile SRI. L-am văzut pe Teszari discutând cu şefii SRI.”, a spus Sebastian Ghiţă.

Ulterior, Voiculescu a dezminţit într-o intervenţie telefonică orice relaţie cu Florian Coldea, Kovesi sau SRI.

”Eu nu intervin în emisiunile Antena 3, dar mi se pare deosebit de important să clarificăm un lucru. Nu am avut nicio întâlnire cu Coldea, nici la petreceri, nici oficiale. Nu vreau să fiu amestecat cu ce au făcut oamenii ăştia înainte, pentru că au făcut crime. Îl rog să clarifice, pentru opinia publică. A afirmat că eu m-am întâlnit cu Coldea. Nu am avut nicio relaţie. Eu am destule dovezi că aceşti oameni mi-au luat 3 ani din viaţa pe care nu îi mai pot avea înapoi. Nu am avut întâlnire cu Coldea, nici cu Kovesi, nici cu SRI”, a spus Dan Voiculescu.

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns