Olguța Vasilescu: Sper ca ritmul de dezvoltare a Craiovei să rămână la fel de accelerat

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, fost primar al Craiovei, a declarat duminică, după ce și-a exercitat dreptul de vot la alegerile locale parțiale, că speră ca în următoarea perioadă ritmul de dezvoltare a orașului să rămână la fel de accelerat ca în ultimii 5 ani.

„În ultimii 5 ani, Craiova a avut cea mai spectaculoasă dezvoltare dintre orașele din România, în sensul că am avut cele mai multe investiții. Am fost pe primul loc în România la absorbția de fonduri europene, am reușit să construim un stadion nou, un spital nou, un teatru nou, un parc acvatic, să reabilităm spitalele, școlile, să introducem apă în absolut toate cartierele, să asfaltăm foarte mult în acest oraș — aproximativ 50% din Craiova are asfalt nou și am demarat foarte multe proiecte care în perioada următoare au nevoie de o persoană care să se zbată pentru ele și aș aminti aici proiect de apă Izvarna II care este cel mare contract din Europa de Este — 123 milioane de euro. (…) Sperăm că ritmul de dezvoltare a Craiovei va rămâne la fel de accelerat, pentru că ne dorim să fim primii”, a spus Olguța Vasilescu.

Fostul primar al Craiovei și-a exprimat convingerea că locuitorii orașului apreciază proiectele din ultimii ani și le-a mulțumit tuturor celor care vor ieși duminică la vot. „Sunt absolut convinsă că toți craiovenii apreciază ce s-a întâmplat în ultimii ani și vom vedea acest lucru în momentul în care se vor deschide urnele. Eu vreau să le mulțumesc tuturor craiovenilor care vor veni azi la vot indiferent cu cine vor vota pentru că este și un semnal pe care trebuie să ni-l dea”, a mai spus Olguța Vasilescu.

Ministrul Muncii și-a exercitat dreptul la vot la alegerile parțiale pentru funcția de primar al Craiovei la una din secțiile amenajate în incinta Liceului CFR din municipiu.

You May Also Like

Lasă un răspuns