Oprișan îi reproșează lui Dragnea că a luat decizii fără să se consulte cu partidul

Social-democratul Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea, continuă seria declarațiilor care lovesc direct în președintele PSD, Liviu Dragnea. Într-o intervenție telefonică la Antena 3, în emisiunea realizată de Radu Tudor, Oprișan i-a reproșat lui Dragnea că a luat mai multe decizii fără să se consulte cu partidul.

Marian Oprișan a amintit faptul că PSD a câștigat alegerile cu Liviu Dragnea președinte, însă această declarație s-a dovedit a fi doar o introducere pentru criticile care au urmat. „Fiind ocupat cu conducerea Camerei Deputaților, în câteva rânduri, a uitat să consulte conducerea partidului în câteva decizii pe care le-a luat de-a lungul timpului”, a declarat Oprișan, oferind exemplul desemnării unor miniștri și a șefului Curții de Conturi.

Marian Oprișan a exclus însă varianta unei rupturi în PSD. De asemenea, președintele CJ Vrancea a afirmat din nou că este nevoie de democratizarea vieţii interne de partid, în aşa fel încât deciziile să fie luate colectiv. O altă idee vehiculată de Oprișan este cea a restructurării administrației centrale.

You May Also Like

Lasă un răspuns