Orban: Pierdem, lunar, mii de membri!

Liberalul Ludovic Orban a vorbit, sâmbătă, la Iași, în prezența a aproximativ 400 de membri ai filialei ieșene a PNL, care au venit să-ți aleagă noua conducere, despre problemele cu care se confruntă partidul.

„Pierdem la nivel national, lunar, mii de membri pentru ca oamenii respectivi nu se simt reprezentati de nimeni, nu sunt ascultati, pentru ca munca lor nu este recunoscuta, pentru ca nu se simt bine in PNL. De-a lungul carierei mele am adus multi oameni in partid”, a afirmat Ludovic Orban, potrivit AGERPRES.

Mai mult, Orban le-a transmis celor prezenti ca valoarea PNL sta in fiecare membru de partid si a atras atentia ca performanta formatiunii depinde de modul in care membrii sunt pusi in valoare de lideri.

„Cu cat membrii PNL se simte tratati si respectati, sunt ascultati atunci cand au ceva de spus, se tine cont de parerea lor, li se recunosc meritele, li se apreciaza membrilor partidului eforturile depuse iar atunci cand este vorba de decis cine ne reprezinta in diferite functii de consilieri locali, judeteni, parlamentari, daca nu numara scamele de pe un umar sau altul de pe costumul sefului, ci sa conteze pentru fiecare membru de partid rezultatele pe care le-a adus fiecare pentru PNL in activitatea depusa, valoarea profesionala si capacitatea de a comunica eficient si de a aduce membri de partid sau voturi pentru PNL”, a mai declarat Ludovic Orban.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns