PDL-ul controleaza Ministerul Comunicatiilor prin Elena Petrascu

Om cu state PDL-iste vechi, prietena cu Blaga si Cristina Traila cu care isi si petrece vacantele, doamna Elena Petrascu a ajuns in inima guvernului PSD pe functia de director de cabinet al ministrului Lucian Sova, chiar daca declara sus si tare in tot ministerul ca uraste din suflet PSD si ca va ramane PDL-ista pana la moarte.

 

Pe functia de director de cabinet la ministerul comunicatiilor are un contract de munca de 8 ore de la ora 8.00 la ora 16.00 dar doamna Elena Petrascu isi mai suplimenteaza veniturile cu un alt contract de munca, culmea, tot de 8 ore, la C.N. Posta Romana S.A. avand functia de director juridic.

Interesant este ca Posta Romana are fix aceleasi ore de functionare ca si ministerul comunicatiilor de la ora 8.00 la ora 16.00.

 

Conform codului muncii durata maximă legală a timpului de muncă nu poate depăşi 48 de ore pe săptămână, inclusiv orele suplimentare! Durata zilnică a timpului de muncă de 12 ore va fi urmată de o perioadă de repaus de 24 de ore.

La o simpla matematica doamna Petrascu depaseste timpul legal de munca cu cele doua contracte:

8 ore la Ministerul Comunicatilor + 8 ore la Posta Romana = 16 ore de munca pe zi

16 ore/zi x 5 zile/saptamana = 80 de ore pe saptamana, depasind cu 32 ore numarul legal de ore de munca impus de codul muncii.

 

Inexplicabil este cum semneaza, doamna Elena Petrascu, condica de prezenta la ora 8.00 si la Ministerul Comunicatilor pe Bulevardul Unirii nr 8 si, fix in acelasi timp, la Posta Romana pe B-dul Dacia nr. 140 la 5 km distanta.

 

Cv-ul doamnei Petrascu Elena il regasim pe pagina Postei Romane si declaratia de avere pe pagina Ministerului Comunicatiilor.

 

 

 

Despre doamna Elena Petrascu si afaceriile ei cu Bechtel, ROMATSA, Ministerul Transportului si firma de avocatura „Nestor, Nestor, Diculescu, Kingston & Petrescu” citim mai multe aici.

You May Also Like

Lasă un răspuns