Pe Orban îl chinuie talentul, ”nevinovatul” cere demisia ministrului de interne

Cand ești prea mic și la propriu și la figurat pentru a fi președintele unui partid, te trezești vorbind.

Râde ciob de oală spartă, cam așa se văd comentariile lui Ludovic Orban pe situația actualului ministru de interne.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că ”doi miliţieni, Dragnea de Teleorman şi la Dragnea de Brăila, se răfuiesc pentru controlul Ministerului de Interne”, el precizând că PNL solicită atât demisia şefului IGPR, cât şi pe cea a ministrului de Interne, Carmen Dan, în urma cazului agentului de poliţie agresor sexual.

”Doi miliţieni, mă refer la Dragnea de Teleorman şi la Dragnea de Brăila, se răfuiesc pentru controlul Ministerului de Interne, aşa cum a făcut întotdeauna PSD, care a considerat Ministerul de Interne perla coroanei. De ce? Mi-e foarte greu să înţeleg”, a afirmat Ludovic Orban.

 

Tovarășul inginer, ”milițian de Brașov”, se pare că și-a uitat istoria personală, cand în decembrie 2007, a pierdut controlul volanului, a acroșat  o fetiță de 14 ani și a fugit de la locul accidentului (se pare ca era sub influența alcoolului), apoi ulterior a fost gasit ”nevinovat”. Ministrul de interne din acel moment, PNL-istul Cristian David, a avut grijă să facă intervențiile de rigoare ca Orban să iasă nevinovat.

Poate doamna ministru Carmen Dan ar trebui să redeschidă dosarul, să verifice ce polițisti s-au ocupat de cazul domnului inginer Orban.

Pe de alta parte liderul PNL a susţinut că, ”la ora actuală, cetăţeanul român este în pericol”.

Dar cetățenii românii sunt în mai mare pericol cand Orban este la volan.

”Instituţia care trebuie să aibă grijă de viaţa şi de siguranţa cetăţeanului, de proprietatea cetăţenilor, la ora actuală nu mai este condusă. Nimeni nu mai are autoritate în momentul de faţă asupra Poliţiei Române (…) E tot mai clar că PSD nu este capabil să guverneze”, a adăugat preşedintele PNL, uitând să-și amintească când acest minister era al PNL-ului și ministrul își scotea colegii pnl-iști basma curată.

You May Also Like

Lasă un răspuns