Petiție online pentru demiterea primarului Băluță

 

Nemulțumiți de primarul lor, cetățenii Sectorului 4 au inițiat și o petiție online pentru demiterea acestuia.

Primăria Sectorului 4 a rămas fără site. Acesta a fost nefuncțional mai multe zile după ce a expirat valabilitatea domeniului din cauza neplății.

Problema nu ar fi gravă pentru o persoană fizică sau o firmă mică, cu resurse limitate, dar Primăria Sectorului 4, condusă de edilul Daniel Băluță , a investit sume uriașe în tehnologizare.

Potrivit bucureștifm.ro, în luna martie, anul acesta, Primăria Sectorului 4 a achiziționat prin atribuire directă, 10 pachete de servicii de administrare, găzduire, suport și mentenanță website, pentru anul în curs, în valoare totală de 125.000 lei fără TVA, adică 12.500 lei / lună fără TVA de la firma LACEDO COM SRL.

Achizițiile au fost făcute din banii cetățenilor, care, între 1 și 4 iunie, nu au putut accesa site-ul www.ps4.ro pentru a se informa despre diverse probleme pe care le aveau de rezolvat la ghișeele primăriei.

„Demiterea primarul Daniel Baluta sector 4

In urma activităților pe care edilul Daniel Baluta le desfășoară in forța in sectorul 4 , și anume : ridicarea chioșcurilor de preasa, retragerea pazei de la scoli și Grădinițe, schimbarea gardurilor și bordurilor in fiecare an , transformarea sectorului 4 intr un adevărat șantier ….. haideți sa încercam prin semnarea acestei petiții sa asiguram un viitor mai bun copiilor noștri și noua locuitorilor aceștui sector !!!”

 

 

You May Also Like

Lasă un răspuns