Petitie pentru demiterea europearlamentarului Monica Macovei. Nu ii reprezinta pe romani

Se cere demiterea Monicăi Macovei din Parlamentul European. O petiție a revenit în atenţia publică după discursul extrem de criticat al europarlamentarului în plenul PE, în cadrul dezbaterilor pe Legile Justiţiei din România, potrivit Antena 3.

 Petiţia a strâns mii de semnături, iar oamenii cer scoaterea europarlamentarului român din rândul politicienilor care reprezintă România în Europa.

Macovei este acuzată de trădare față de propria țară și de acțiuni îndreptate împotriva cetățenilor români cărora nu le reprezintă interesele în Parlamentul European.

Inițiatorii petiției spun că Monica Macovei ar trebui să plece fiindcă nu îi reprezintă pe români, ci ar reprezenta interesele controversatului miliardar George Soros.

You May Also Like

3 thoughts on “Petitie pentru demiterea europearlamentarului Monica Macovei. Nu ii reprezinta pe romani

  1. Zici Macovei si tragi apa la wc .
    Macovei a fost si încă din pacate mai este o alcolica si o prostituata înrăită de cea mai scârboasă clasa a societăți românești.

  2. Da. Asa este, femeia asta are o istorie grea rău de tot. Cine o cunoaște stie ce scriu. Femeia asta este o Rusine a societăți . Asa exemplar de vomitatura de femeie nu se mai naște . A sup. Multe P.. mai ales din pd si PD-L si nu numai. A băut toata viața ei . L-a înșelat pe săracul soțul ei. Imi este Rusine ca exista asemenea femeie in România .

Lasă un răspuns