Petru Văduva a demisionat din funcţia de director general „Transgaz”

Petru Văduva a demisionat din funcţia de director general „Transgaz” (TGN), din motive personale, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.
„Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz SA a luat act de declaraţia de renunţare la calitatea de director general a domnului Petru Ion Văduva, calitate care ar fi încetat de drept la data de 3.06.2017”, se arată în comunicatul companiei, care adaugă: „Domnul Petru Ion Văduva a renunţat la calitatea de director general al SNTGN Transgaz SA din motive personale dar continuă mandatul de administrator neexecutiv conform Hotărârii AGOA nr. 1/27.04.2017.
Până la finalizarea procedurii de selecţie conform OUG nr.109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul de Administraţie al SNTGN Transgaz SA a numit în funcţia de director general interimar pe domnul Ion Sterian”.
Societatea Naţională de Transport Gaze Naturale Transgaz Mediaş a afişat un profit net de 320,13 milioane de lei în primul trimestru din acest an, în creştere cu 86% faţă de perioada similară a anului trecut.
Veniturile din activitatea de exploatare s-au cifrat la 638,6 milioane de lei, în creştere cu 37% faţă de primele trei luni ale anului trecut, iar cheltuielile de exploatare la 266,6 milioane de lei, în urcare cu 2%.
Cheltuielile pentru investiţii realizate la 31 martie 2017 au depăşit uşor 13 milioane lei, din care 98.000 lei reprezintă instalaţii de racordare la SNT realizate în baza regulamentului de acces la SNT aprobat prin HG nr.1043/2004.
În primul trimestru al acestui an au fost puse în funcţiune investiţii în valoare de 7,7 milioane lei.

You May Also Like

Lasă un răspuns