PNL Ialomiţa acuză Poliţia şi Jandarmeria că favorizează candidatul PSD din comuna Fierbinţi

„PSD nu se dezice de practicile de influenţare a votului nici măcar cu ocazia alegerilor parţiale locale, folosind instituţii ale statului în acest scop”, acuză PNL Ialomiţa, precizând, într-un comunicat de presă, că în localitatea Fierbinţi, Poliţia şi Jandarmeria „acţionează la comanda reprezentanţilor PSD” şi îl protejează pe reprezentantul partidului în Biroul electoral local care „continuă campania electorală”, potrivit surselor din presă.
„La nivelul localităţii Fierbinţi – Târg (judeţul Ialomiţa) atât Jandarmeria, cât şi Poliţia locală, acţionează la comanda reprezentanţilor PSD. Sub privirile reprezentanţilor celor două instituţii, dar şi cu protecţia acestora, reprezentantul PSD în Biroul Electoral local, fost primar, continuă în mod ilegal campania electorală în ziua votului”, se precizează într-un comunicat de presă al PNL Ialomiţa.

Mai mult, sursa citată, susţine că reprezentanţii Jandarmeriei desfăşoară acţiuni de intimidare a reprezentanţilor PNL, fiind puse sub supraveghere domiciliile acestora, conform News.ro.

„Faţă de cele menţionate filiala PNL a sesizat Biroul Electoral Judeţean în vederea restabilirii ordinii în procesul electoral”, potrivit sursei citate.

Potrivit sursei citate, peste 500 de secţii de votare au fost amenajate în cele 49 de localităţi în care duminică au loc alegeri locale parţiale pentru funcţia de primar, secţiile de votare deschizându-se la ora 7.00. Printre oraşele unde vor fi aleşi noi primari se numără Craiova, Târgu Jiu, Roman, Buşteni, Râşnov.

You May Also Like

Lasă un răspuns