PNL-istul Rareș Mănescu, primarul fantomă al sectorului 6, s-a înscris în ALDE

 

Fostul primar al Sectorului 6, primarul fantomă – Rareș Mănescu, s-a înscris în ALDE. Anunțul a fost făcut de partidul lui Călin Popescu Tăriceanu, printr-un comunicat oficial.

”Începând cu data de 09 iulie, fostul primar al Sectorului 6 al Capitalei, Rareș Mănescu, s-a înscris în partidul Alianța Liberalilor și Democraților (#ALDE). Alături de fostul lider al PNL s-au înscris în ALDE mai mulți membri ai Partidului Național Liberal. Începând de azi, adevărații #liberali s-au reunit în cadrul ALDE, lăsând #PNL-ul să își urmeze direcția haotică pe care s-a înscris de partid lipsit de doctrină. Afilierea foștilor membri ai PNL la ALDE este o dovadă în plus că ALDE este singurul partid liberal din #România și singurul partid în care politicile și viziunea liberală se întâlnesc”, a transmis ALDE.

Rareș Mănescu a intrat în PNL în 1990, activând în cadrul Filialei PNL a Sectorului 6, al cărei președinte a fost în perioada 2001-2016.

La alegerile locale din 2012, Rareș Șerban Mănescu s-a înscris în cursa electorală pentru Primăria Sectorului 6, din partea USL, alianță politică aflată la acea dată la guvernare.

Candidatura sa a fost susținută de partidele din alianță – PNL, PSD și PC.

Mănescu  a ieșit câștigător, cu 50,16% din voturi. După ce a câștigat mandatul sectorului 6 nu l-a mai văzut nimeni până la sfârșitul mandatului în 2016,

În urmă cu un an, și soția lui Rareș Mănescu, europarlamentarul PNL Ramona Mănescu,  și-a dat demisia din PNL.

Președintele partidului, Ludovic Orban i-a transmis atunci că așteaptă un gest de onoare din partea acesteia, și să demisioneze și din Parlamentul European, unde a fost votată pe listele liberalilor.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns