Ponta: Când vine Dragnea, întrebaţi-l pe el de ce nu îi cheamă pe Kovesi şi pe Florian Coldea la Comisie

Războiul din PSD dintre fostul premier, Victor Ponta şi şeful PSD, Liviu Dragnea e departe de a se fi încheiat. Ponta a trimis noi înţepături pentru şeful Camerei Deputaţilor. Ponta nu ştie de ce Comisia de anchetă a alegerilor din 2009 nu a chemat-o la raport şi pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi.

„Când vine Dragnea la emisiune, întrebaţi-l pe el de ce nu îi cheamă pe Kovesi şi pe Florian Coldea la Comisia de anchetă a alegerilor din 2009. Nici cu mine nu e prea prietenos. Dacă îi spuneţi că e întrebarea de la mine, sigur nu o să vă răspundă”, a spus Ponta în direct la România TV.

Ponta i-a dat sfaturi şi lui Sorin Grindeanu şi i-a transmis că o eventuală remaniere guvernamentală trebuie să fie făcută doar de şeful de la Palatul Victoria. Ponta nu a ratat şansa de a ironiza unii miniştri din actualul cabinet. „I-am spus să nu fii Boc, să fii Grindeanu. Să fii ca Ponta, ca Tăriceanu. Nu el a numit miniştri ca să îi schimbe el. El i-a cunoscut acolo. Sunt unii miniştri aduşi aiurea acolo, cu pluta. Schimbările le face antrenorul, nu patronul. Dacă face patronul schimbările, pierde campionatul. Ar fi cea mai mare prostie pentru PSD să îşi dea jos propriul guvern. Şi Opoziţia îi lasă în pace, şi domnul Iohannis. Dacă schimbi unul prost cu altul la fel, e o problemă. Îi schimbi pe aia care nu puneau bine acul în şţiucă. Remanierea o face premierul. Dacă o discută cu Tăriceanu sau Dragnea e o problemă, dar el semnează”, a mai spus Ponta.

You May Also Like

Lasă un răspuns