Ponta: Conflictul dintre Grindeanu și Dragnea – Firea este total toxic

Fostul premier, Victor Ponta, a caracterizat conflictul dintre Grindeanu și „echipa Dragnea – Firea” ca fiind „total toxic” și care a pornit din „ambiții și frustrări personale”.

Ponta a postat, duminică, pe Facebook, un grafic din care reise că în săptămâna 5-9 iunie cel mai mare impact media l-a avut tensiunile dintre premierul Sorin Grindeanu şi conducerea PSD, urmată de tema vizitei preşedintelui Iohannis în SUA şi abia apoi, pe a treia poziție, se situează tema privind Legea salarizării.

„România este clar o ţară cu tendinţe sinucigaşe!!! Cel puţin aşa înţeleg când văd ce subiecte au fost principale săptămâna această!!! Legea Salarizării este chiar o temă fundamentală – atât pentru bugetari cât şi pentru mediul privat / întâlnirea Trump – Iohannis chiar a fost una istorică ( cu efecte sistemice care se vor întinde dincolo de mandatul prezidenţial al celor doi şi care vor influenţă generaţiile următoare din ţară noastră)!”, a scris Ponta.

„Şi totuşi dacă va uitaţi principala tema politică în media (și deci în opinia publică activă) a fost conflictul între Echipa Premierului Grindeanu şi Echipa Dragnea – Firea !!! Un subiect total toxic, artificial, pornit exclusiv din ambiţii şi frustrări personale, irelevant pentru viaţa românilor şi care afectează grav implementarea unor proiecte fundamentale ( de la Legea Salarizării la Parteneriatul cu SUA) !!!”, a adăugat fostul premier.

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, săptămâna trecută, că raportul de evaluare a implementării programului de guvernare va fi finalizat duminică seara, el menţionând că va merge în CExN al PSD săptămana viitoare, cu o propunere, iar CExN va decide privind măsurile care vor fi luate.

You May Also Like

Lasă un răspuns