Ponta: Incompetența și minciunile din actul de guvernare nu pot sa fie acoperite de propagandă

 

Fostul premier Victor Ponta lansează marți un atac dur la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea, după ce rata anuală a inflaţiei, care măsoară evoluţia preţurilor de consum în ultimul an, a urcat în luna februarie la 4,72%, cel mai înalt nivel din iunie 2013. Liviu Dragnea este acuzat că face propagandă la televizor pentru a ascunde incompetența și minciunile din actul de guvernare.

„Acum trebuie sa ne intoarcem la viata si problemele adevarate ale oamenilor!

Pentru ca incompetența și minciunile din actul de guvernare nu pot să fie acoperite indiferent câtă propagandă faci la televizor, câte congrese staliniste organizezi și câte povești sordide cu sexagenari îndrăgostiți de adolescente răspândești în presă!

Problema economică din ce în ce mai acută este dublată de creșterile catastrofale de cheltuieli bugetare  (în 2017, minus 5 miliarde euro – în 2018, deja mai rău) , de miliardele de euro pierdute prin importurile suplimentare ( în 2017, 13 miliarde de euro diferență- în 2018,  deja mai rău) , anihilarea investițiilor publice , absorție de fonduri europene sub 5% , după  4 ani din noul exercițiu financiar , dezastrul din sănătate , haosul din sănătate …..ah – și cum ne tot organizăm să sărbătorim Centenarul până trece anul 2018 de tot!

Chiar și cei mai mari adversari recunosc faptul că Guvernele PSD “Năstase” și “Ponta” au gestionat bine țara din punct de vedere economic și social / chiar cei mai înfocati susținatori ai PSD recunosc ( mai timizi, dar convinși) că Guvernele Dragnea 1 ( Grindeanu), Dragnea 2 ( Tudose) și Dragnea 3 ( Dăncilă) au mers din rău în mai rău, înlocuind competența și eficienta cu o obediență absurdă față de președintele PSD și față de oamenii  săi care conduc de fapt Guvernul ( Darius Valcov și Sevil Shaideh)!

Dincolo de critica la adresa lui Dragnea si a Grupului lui Infractionala de la Teleorman , in perioada imediat urmatoare, #ProRomania va incepe sa construiasca si sa prezinte public proiecte de politici guvernamentale! Coordonatori vor fi membrii Echipei #ProRomania care prin activitatea lor anterioara ca ministri sau secretari de stat in “Guvernul Ponta” au experienta si capacitatea de a face acest lucru – alaturi de oameni din afara politicii care doresc sa se implice!”

 

You May Also Like

Lasă un răspuns