Ponta l-a pârât pe Dragnea că e prieten cu Kovesi

Actualul președinte al PSD, Liviu Dragnea și fostul lider al PSD, Victor Ponta, își aruncă acuze de zile mari, în direct la TV. După ce Ponta a spus că Dragnea s-a întâlnit cu Kovesi și Coldea pentru a-i ruga să-i rezolve dosarul, liderul PSD a negat vehement.

Victor Ponta, prezent într-o emisiune la Realitatea TV, nu s-a lăsat și a explicat că sunt fotografii cu Dragnea la întâlniri cu Kovesi și Coldea, inclusiv în locațiile SRI.

În paralel, Liviu Dragnea era la România TV și a explicat că nu neagă întâlniri cu Kovesi sau Coldea, însă susține că acestea au avut loc în spații locații unde erau mulți oameni, cu ocazia unor evenimente oficiale.

„N-am negat că am fost la întâlniri unde au fost și acești oameni. Am fost la întâlniri oficiale sau semi-oficiale, unde erau invitați oameni cu funcții înalte din statul român. Acum, fiecare cu mâncărimea lui.

Eu încă o dată vă spun, cu această doamnă Kovesi nu am avut nicio întâlnire înainte de a fi chemat la DNA.

Eu nu neg că am fost la întâlniri cu mulți, mulți oameni. Așa, pot să apar în poză și cu Blaga, pentru că la acele întâlniri erau mulți, mulți oameni. Pot să apar în poze și cu Udrea sau cu alți lideri politici. Domnule, dacă nu sunt poze indecente, nu am nicio problemă”, a declarat Liviu Dragnea.

You May Also Like

Lasă un răspuns