Ponta: se face în Legea salarizării o nedeptate şi o greşeală

Fostul premier Victor Ponta a declarat astăzi că, alături de senatorul PSD Eugen Teodorovici şi de deputatul ALDE Daniel Constantin, lucrează la o serie de amendamente pe care le vor depune la Legea salarizării unitare, în condiţiile în care se face „o nedreptate” şi „o greşeală” în privinţa salarizării consilierilor de integrare europeană.
Victor Ponta a afirmat, citat de News.ro: „Deocamdată lucrez la nişte amendamente la Legea salarizării care chiar cred că sunt importante şi pe care o să le depun. Se face în Legea salarizării o nedeptate şi o greşeală după părerea mea privind salarizarea consilierilor de integrare europeană. Şi împreună cu domnul Teodorovici, care a fost un foarte bun ministru al Fondurilor Europene şi care chiar m-a ajutat atunci şi împreună cu domnul Daniel Constantin care a şi lucrat cu fonduri europene – a fost şi el consilier acum 10-12 ani – o să facem un amendament (…) la salarizarea de acum”.
Întrebat, la Parlament, dacă are susţinere pentru acest amendament, deputatul a susţinut că este „un detaliu”, nu o chestiune politică. Fostul premier a completat: „Eu cred că e un detaliu, nu e o chestiune politică, e vorba de câţiva oameni, nu foarte mulţi, nu are nici mare impact bugetar, cred că atunci când faci o lege atât de complicată îţi scapă foarte multe detalii şi întâmplător, aici, au ajuns la noi cei în cauză şi chiar au dreptate”.
Social-democratul a mai precizat că va mai susţine şi un amendament cu privire la salarizarea personalului neclerical.

You May Also Like

Lasă un răspuns