Premierul Sorin Grindeanu apreciază că „Ora Pământului”, deşi un gest simbolic, poate contribui prin puterea exemplului la multiplicarea gesturilor cotidiene care să contribuie la protecţia mediului înconjurător

Premierul Sorin Grindeanu apreciază că „Ora Pământului”, deşi un gest simbolic, poate contribui prin puterea exemplului la multiplicarea gesturilor cotidiene care să contribuie la protecţia mediului înconjurător.

„Aşa a arătat, în câteva secunde, ora în care nicio lumină nu a fost aprinsă, la Palatul Victoria. E doar un gest simbolic. Dar poate aşa, prin puterea exemplului, tot mai mulţi dintre noi vom face câte ceva, orice, în viaţa noastră de zi cu zi, pentru a proteja mediul înconjurător”, a arătat premierul, într-un mesaj postat, duminică, pe facebook.

De asemenea, Sorin Grindeanu a ataşat o înregistrare video în care sunt surprinse momentele aprinderii şi stingerii luminilor la Palatul Victoria.

Preşedinţia, Guvernul, Parlamentul, dar şi alte instituţii s-au alăturat în acest an campaniei „Ora Pământului”/ „Earth Hour” şi au stins luminile sâmbătă, între orele 20,30 – 21,30.

„Ora Pământului” este un eveniment internaţional organizat în ultima sâmbătă din luna martie a fiecărui an, începând din 2007. În prezent, comunitatea de susţinători ai „Earth Hour” a atins 2 miliarde de oameni, din peste 7.000 de oraşe, din peste 152 de ţări.

You May Also Like

Lasă un răspuns