Președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, spune cine va candida la președinție

În urma Comitetului Executiv al Social Democratilor, de la Neptun, președintele PSD Sibiu si ministru al turismului, scrie într-o postare pe facebook pe cine vede el candidat la din partea PSD la alegerile prezidențiale.

„Întâlnirea de ieri a membrilor CEX a dovedit încă o dată unitatea care caracterizează Partidul Social Democrat. Suntem o echipă puternică care are ca principal obiectiv guvernarea pentru bunăstarea românilor. Ieri au fost dezbătute și votate liniile principale ale planului de acțiune al PSD pentru următoarea perioadă. Pe fiecare domeniu au fost votate măsuri și au fost stabilite termene pentru implementarea acestora. Este important să avem continuitate în ceea ce privește programul de guvernare pentru care PSD a fost ales de români. Cifrele de bilanț au demonstat că PSD a guvernat bine, chiar azi Standard & Poor’s – cea mai mare agenție de rating a lumii – a menținut calificativele pentru România care are o poziție solidă sprijinită de nivelul moderat al datoriei externe şi de perspective solide de creștere economică. 


În cadrul CEX au fost evocate direcțiile strategice. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit despre un posibil candidat comun PSD-ALDE la alegerile prezidențiale. Este important ca un personaj toxic pentru societatea românească precum Klaus Iohannis, declarat irevocabil de o instanță, “cumpărător de rea credință de case”, să nu mai conducă vreodată România. Este inadmisibil ca un președinte să blocheze, în detrimentul românilor, inițiativele Parlamentului și ale Guvernului, doar pentru un scop pur personal, și anume obținerea cu orice preț a unui nou mandat de președinte.

PSD are obligația să vină în fața românilor cu un candidat responsabil, un mediator, un conducător de stat care să reprezinte un liant între puterile statului. Românii merită un președinte care să apere interesele țării și ale românilor.


Țin să precizez că PSD este reprezentat de o echipă în cadrul căreia au loc dezbateri, schimburi de opinii, care se tranșează în mod democratic prin supunere la vot, iar majoritatea, întotdeauna decide. Demontez absolut orice zvon prin care se induce ideea că în PSD ar fi dictatură și că un singur om ar hotârî în numele tuturor. Aceste aberații au scopul de a dezinforma și a decredibiliza partidul care a primit încrederea românilor prin vot direct. „.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns