Procurorii cer ÎNCHISOARE cu EXECUTARE pentru Boureanu

Dosarul în care fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj a ajuns la ultimul termen, în fața Judecătoriei Sectorului 1. Procurorul care instrumentează cazul a cerut ca fostul politician să fie condamnat la închisoare cu executare.

Pedeapsa cerută pentru Boureanu este de doi ani și șase luni, cu executare, în timp ce, pentru Laura Dincă, iubita acestuia, procurorii solicită supraveghere de doi ani, și 30 de zile de muncă în folosul comunității, pentru mărturie mincinoasă. Decizia nu va fi definitivă.

La 20 iulie, procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 l-au trimis în judecată pe Bourneau. Acesta depusese, în prealabil, o plângere de purtare abuzivă împotriva polițiștilor care l-au oprit în trafic, în vara lui 2017.

Poliţiştii implicaţi în bătaia cu Cristian Boureanu au scapat de dosar. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 a dispus clasarea plângerii depuse de fostul politician în iunie 2017, în care îi acuza pe poliţişti de purtare abuzivă.

Vara trecută, agenţii de la Rutieră au oprit la control maşina în care se afla şi Boureanu, care se întorcea după o noapte în club. Situaţia a escaladat, iar un agent de poliţie a fost lovit de Boureanu, care a fost nevoit să stea în arest pentru gestul său.

Fostul deputat a fost lovit extrem de tare de polițistul de la circulație, astfel că politicianul a suferit mai multe traumatisme.

Din cauza loviturii primite, acestuia i-a fost fisurat timpanul stâng, dar poliţiştii l-au dus la spital abia la ora 6 dimineaţa, după ce s-au speriat, fostului politician curgându-i sânge din ureche.

 

You May Also Like

Lasă un răspuns